Royal Black
Yasmin Nadhirah Zainal
Miming for short . 18 y/o . KPTM KL . TESL :) The girls in this picture are me and my twins , Momon . Do enjoy reading my entry :)



Skin by Miming
Cute favicon byyasmin
Blog owner: Mimingggggggg
Rindu
Tuesday, June 11, 2013 | Tuesday, June 11, 2013 | 0 comments
Assalamualaikum. Ya Allah. Lama betul tak bukak blog ni. Pehhhh! Sumpah rindu. hihi. Entah ada ke tidak orang baca. InshaAllah tak. Biarlah. No one cares.

Setelah sekian lama tak update this blog, hmmm. Banyak benda sebenarnya nak cerita. Min dah start dengan hidup baru after dipermainkan oleh lelaki yang sangat tak berguna! huh! dah boleh blah dari hidup gua kot. Okay. Dah blah dah pun. Bagus. Tenang sikit. Serabut je lu ada. Okay now, Min with Someone that I really Love. Muhammad Izzamir Bin Mohammad Sarif. Alhamdulillah Min happy sangat dengan dia ni. Dia jenis memahami. Okay stop right there. Sikit sikit dah laa kan.

Nak cerita apa lagi eh? hmmmmm. My life is much more better. okay! lama gila tak dengar cerita pasal Thetarik. Sumpah Rindu! ni tak tipu okay! Rindu sangat sangat. hmm hmmm. bila lah dapat gather balik. Puan Noraihan lagi. hmmmmmmmmmmm. Ya Allah Rindu nya sekolah!

Tu je lah kot untuk post kali ni.
Thankyou for Reading This Entry :)
xoxo :*

Study week
Monday, October 22, 2012 | Monday, October 22, 2012 | 0 comments
Assalamualaikum. Minggu ni cuti sebab study week. Seminggu je cuti. Min plan nak duduk kat hostel je. Tapi semua budak rumah min balik, so min pun balik laa. Ala. Lagi pun dekat je. Putrajaya je punnnnn. Momon stay kat umah min untuk beberapa hari. Act, kak asma dia ambik momon isnin malam. Last2 kak asma dia ada hal. So, terpaksa lahh balik hari rabu. Tak sure lahh pagi ke malam.

Hmm cakap pasal study week, min duduk rumah ni, tak study apa lagi. Malas gilaaaaaaaaaaa! Kenapa lahhh perlu ada final exam. Haha. Buat semak je. Kalau stay hostel tu, ada laa jugak harapan nak study. Hahahahahaha. Harapan je lahhh kan.

Next week final. Then, min ingat cuti sem nanti nak kerja balik. Hmm kerja ***. Tapi tak sure lagi laa sebab sekarang dorang tapis siapa budak lama nak kerja balik. Hm. Siap ada interview bafai. Leceh ahhhh. Haihh. Hmmm. Takpaaaaa asal kan miming nak kerja :)
Rasa nya tu je kot untuk post kali ni.

Thank you for reading this entry :*
Published with Blogger-droid v2.0.9


Old things