Royal Black
Yasmin Nadhirah Zainal
Miming for short . 18 y/o . KPTM KL . TESL :) The girls in this picture are me and my twins , Momon . Do enjoy reading my entry :)



Skin by Miming
Cute favicon byyasmin
Blog owner: Mimingggggggg
Kolej Poly-Tech Mara Kuala Lumpur
Friday, September 28, 2012 | Friday, September 28, 2012 | 0 comments
Assalamualaikum . lama sangat dah blog ni kena tinggal . sorry .

As you can see the title above , skrg min further study kat sini . Stop form 6 dekat SMK Putrajaya Presint 14(1) , min study kat sini. Min ambik course Tesl as in Teaching English as a Second Language . Boleh tahan susah jugak course ni . I thought senang :) Min masuk 25th June 2012 . and dah 3 bulan min study dekat sini . Mid term semua dah ambik . nak tunggu final je ni . sekejap kann ?

Semua orang ingat ambik course ni , kena jadi cikgu je . takpun lecturer . taklahhhh . banyak job kalau ambik course . macam journalist , reporter , translator and etc. Course ni ada jugak belajar bahasa luar macam French . tp french belajar next sem laa . sumpah tak sabar .

Min stay dekat hostel for the couple of sem . Bukan tak nak duduk luar untuk sem 2 , tapi nanti banyak sangat duit nak kena keluar . so , min decide nak duduk hostel je dengan my twins . harap dapat satu bilik laa . Min dapat ramai gila kawan kat sini . Semua satu kepala . memang gila gila macam min . Mula2 dulu ada laa gaduh sikit2 . Biasa lahh . ada yang tak puas hati sana sini . And semua tu dah settle .

                                                                     Me love her <3

Mon . Orang yang paling rapat dengan min . Ramai orang cakap muka kitorang sama . taktau lahh tang mana yanng sama . Kembar ? Boleh dikatakan satu KPTM cakap kitorang kembar . hahaha . Dia asal dari Yan , Kedah . Min sayang dia <3 tu je :)

Done for this post .
Thank you for reading this entry  :)
Byee , Assalamualaikum .
                                                     


Old things | New things