Royal Black
Yasmin Nadhirah Zainal
Miming for short . 18 y/o . KPTM KL . TESL :) The girls in this picture are me and my twins , Momon . Do enjoy reading my entry :)



Skin by Miming
Cute favicon byyasmin
Blog owner: Mimingggggggg
Love story
Friday, September 28, 2012 | Friday, September 28, 2012 | 0 comments
Assalamualaikum .

tak sampai 2 bulan couple dah break . haha . sumpah kelakar relationship ni . break because of my ex-boyfie ada girlfriend . yes . memang laa min girlfriend dia . tapi ex-boyfie min ni ada another girl . faham kan ? haha . Min siap chat dengan budak perempuan tu . You know what , budak perempuan tu form 2 . haih kesian . kecik kecik dah kena game . sabar yaa Wana Hassan . Ex-boyfie min cakap kat min yang wana ni just kawan dia . and at the same time , wana ni cakap dia gf ex-bf min . haihh . i dont know which one the truth . hmm . biarlahhh . dah break dah pun . 30th september ni genap 2 bulan min couple dengan dia . tapi tak sempat anniversary , dah break . takpaaa . kalau ada jodoh , ada lahh . one more thing . fyi , min jumpa ex-bf min tu for the first time on 22nd Sept . and and wana bgtahu dia couple dgn ex-bf min tu on 23rd Sept . haha . great kan ? nampak tak permainan dia ?

hmm . nak ke cerita dari mula macam mana kitorang gaduh ? hmm . takpayah kot . let it be lahh . the thing that min terkilan , kecewa gila are mula mula dulu time dia nak dapatkan min , bukan main lagi . otp setiap malam . tak pernah pernah min otp every single night . beriya-iya gila . boleh dikatakan setiap kali otp tu , dia mintak couple . hahha . kelakar . setiap kali otp , mesti dia pasang lagu hacks . memang tu lagu yang dia bg kat min . so sweet . rindu semua tu . but now , blah mcm tu je . janji macam2 . tapi hmm . biarlahhh . lelaki . fake relay on fb . girlfriend mana tak jealous bf buat relay dgn perempuan lain . kerat jari laa weyy kalau tak jealous . even though min cakap 'takpa' . hati min sumpah hancur bila dia bg tahu benda tu . hmm biar lahhhhh . maybe benda tu boleh buat dia happy .

Malam tadi saya mimpi awak . Saya cerita kat mon . Dia cakap saya mimpi awak sebab saya still sayang kan awak . yaa betul . saya memang masih sayang kan awak . tapi nak buat macam mana . semua benda dah jadi . Awak jugak yang janji dulu . Kita bergaduh macam mana pun , semua masalah boleh selesai . so , please jangan mintak break . Awak ingat tak awak cakap macam tu kat saya ? but then , awak yang lepas kan saya . Saya ingat setiap perkataan yang awak text , awak cakap , awak janji . Saya tahu . awak tak pernah ingat semua tu. Awak selalu ingat kan saya , jangan curang . tapi ? awak jugak yang curang kan ? so betul lahh instinct saya selama ni . Saya cakap kat budak rumah especially mon yang awak mesti ada perempuan lain kat Kedah . At last , betul . Saya jugak yang kantoi kan kan ? Awak cakap saya game awak . Cuba awak fikir balik . sapa yang game sapa sekarang ? hmm . Semua nya dah jadi serabut . Awak ingat tak awak cakap awak nak kahwin dengan saya ? awak jugak suruh saya engage umur 23 . haha . bersungguh kan awak ? tapi sekarang , semua tu dah takda . and now its time for me to lupakan awak untuk selamanya . Jangan cari saya yaa lepas ni . Saya harap awak tak mempermainkan perasaan orang lain macam awak mempermainkan saya . saya harap sangat sangat . kesian diorang nanti merana macam saya . Jangan yaa . Ingat , awak tu ada adik perempuan . nanti takut adik perempuan awak pulak kena macam saya . Hmm dah laa . Awak jaga diri yaa . Harap awak jumpa orang yang lebih baik dan lebih faham awak . Saya tahu awak busy . tapi takkan takda sikit pun masa untuk girlfriend awak ni ? maybe tak penting kot . hmm kita dah takda apa apa pun sekarang . awak jaga diri . tu je :)

Min rasa sampai sini je kot untuk post kali ni .
Thankyou for reading this entry :)
bye , Assalamuaalaikum .


Old things | New things