Royal Black
Yasmin Nadhirah Zainal
Miming for short . 18 y/o . KPTM KL . TESL :) The girls in this picture are me and my twins , Momon . Do enjoy reading my entry :)



Skin by Miming
Cute favicon byyasmin
Blog owner: Mimingggggggg
Rindu
Tuesday, June 11, 2013 | Tuesday, June 11, 2013 | 0 comments
Assalamualaikum. Ya Allah. Lama betul tak bukak blog ni. Pehhhh! Sumpah rindu. hihi. Entah ada ke tidak orang baca. InshaAllah tak. Biarlah. No one cares.

Setelah sekian lama tak update this blog, hmmm. Banyak benda sebenarnya nak cerita. Min dah start dengan hidup baru after dipermainkan oleh lelaki yang sangat tak berguna! huh! dah boleh blah dari hidup gua kot. Okay. Dah blah dah pun. Bagus. Tenang sikit. Serabut je lu ada. Okay now, Min with Someone that I really Love. Muhammad Izzamir Bin Mohammad Sarif. Alhamdulillah Min happy sangat dengan dia ni. Dia jenis memahami. Okay stop right there. Sikit sikit dah laa kan.

Nak cerita apa lagi eh? hmmmmm. My life is much more better. okay! lama gila tak dengar cerita pasal Thetarik. Sumpah Rindu! ni tak tipu okay! Rindu sangat sangat. hmm hmmm. bila lah dapat gather balik. Puan Noraihan lagi. hmmmmmmmmmmm. Ya Allah Rindu nya sekolah!

Tu je lah kot untuk post kali ni.
Thankyou for Reading This Entry :)
xoxo :*


Old things